Eurofender, bekend van de hoogwaardige kunststof spatborden, viert in februari 2019 haar 10-jarig jubileum. Wat ooit begon als een kleine maar ambitieuze producent van spatborden is uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf in een indrukwekkend pand in Noord Italië met opdrachtgevers, partners en producten om trots op te zijn.

CEO Alberto Silvestri: “We zijn ontzettend trots op wat we de afgelopen 10 jaar hebben bereikt. Eurofender is een bedrijf met geweldige klanten en medewerkers waarbij aan beide kanten nauwelijks sprake is van verloop. Door onze persoonlijke aanpak, aandacht, consistente kwaliteit en oog voor detail wist Eurofender de afgelopen jaren flink te groeien. Bij Eurofender is er niet alleen aandacht voor de beste oplossing vanuit technisch oogpunt, maar ook voor de oplossing die het best aansluit bij de wens van de klant.

Eurofender werd in 2009 opgericht door de huidige CEO, Alberto Silvestri. De merknaam doet misschien niet direct een belletje rinkelen maar Eurofender spatborden worden o.a. gemonteerd op fietsen van Batavus, Gazelle, Giant, Koga en Trek. Dankzij een uniek, in-huis ontwikkeld productie proces, creëert Eurofender stijve en rechte spatborden die ook nog eens lichtgewicht en zeer duurzaam zijn.

Alle Eurofender spatborden worden handgemaakt in Italië door een vast team met ruime ervaring. De mogelijkheden en opties zijn eindeloos. Voor de één is een spatbord een noodzakelijk onderdeel op een fiets maar voor Eurofender is het een continue zoektocht naar een optimale combinatie van functionaliteit en design.

www.eurofender.it