Vijf Europese merken onder één dak

Bezoek Verduin Agency tijdens het B2B Festival op 12 of 13 februari a.s. (stand C.07) en leer vijf merken in één bezoek kennen. Wij zijn een zelfstandig agentschap dat actief is sinds 2005. Vanuit ons kantoor in Utrecht, vertegenwoordigen we diverse merken fietsonderdelen en accessoires in de Benelux. We focussen op de verkoop, marketing en ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige merken die bereikbaar zijn voor een breed publiek. Merken die eigentijds zijn maar die ook waarde hechten aan duurzaamheid.

Wij kiezen onze merken zorgvuldig en met toewijding uit aan de hand van deze factoren.

Wij vertegenwoordigen de merken Bobike, Eurofender, Herrmans, Polisport en Ursus. Onze producenten zijn gevestigd in Europa. Hierdoor kunnen wij onze klanten, bestaande uit groothandel en fabrikanten in Nederland en België, voorzien van hoogwaardige, Europees geproduceerde én geteste producten met een kortere levertijd.

Tijdens het B2B Festival zullen we de belangrijkste producten van onze merken tonen en uiteraard bent u van harte welkom voor al uw vragen omtrent één of meerdere van deze merken.

Bestel uw gratis kaart

Wat is het?
NieuwsFiets Media & Events organiseert op zondag 12 en maandag 13 februari voor de eerste keer het B2B FESTIVAL in de Brabanthallen in Den Bosch. Kort voordat het fietsseizoen 2023 losbarst, maar ook een moment waarop al voorzichtig vooruitgeblikt wordt naar 2024. Kortom een dubbel goede timing voor een éxtra contactmoment tussen vakhandel en industrie in Nederland en België. Een laagdrempelig evenement met als insteek om in een ongedwongen festivalsfeer het nuttige met het aangename te combineren.

Voor wie?
Het B2B Festival is bedoeld voor de Nederlandse en Belgische vakhandel, die bijzonder gastvrij ontvangen zal worden. De bezoekende vakgenoten krijgen gratis entree, gratis parkeren en ook de catering bij de aanwezige foodtrucks is kosteloos voor de gasten. De zondag zal afgesloten worden met een muzikaal ondersteund Double Happy Hour, waar vanaf 17:00 uur informeel nog gezellig geborreld kan worden onder het genot van drinks & bites.

Waar en wanneer?
Het B2B Festival vindt plaats op zondag 12 en maandag 13 februari 2023 in de Brabanthallen in Den Bosch. Het evenement is zondag geopend van 10:00 tot 19:00 uur en maandag van 10:00 tot 17:00 uur.

Bestel uw gratis kaart