Bobike GO RS genomineerd voor Baby Innovation Award

Bobike GO met Slaapstand is genomineerd voor de Baby Innovation Award 2024! – Bobike, de toonaangevende fabrikant van innovatieve fietszitjes, is verheugd aan te kondigen dat de Bobike GO met Slaapstand is genomineerd voor de prestigieuze Baby Innovation Award 2024 in de categorie Mobility carseat/bike. Deze erkenning bevestigt de voortdurende inzet van Bobike voor het ontwerpen en produceren van hoogwaardige, veilige en innovatieve producten voor jonge gezinnen.

De jury ontving 45 innovatieve inzendingen voor de Baby Innovation Award 2024. De grootste ontwikkelingen zag de jury in de categorie Mobility. “We zijn steeds meer ‘on the move’ en hebben producten nodig om onze kinderen veilig en handig te vervoeren. Trends hierin zijn: multifunctionaliteit, nieuwe technieken om het reizen met kinderen comfortabeler en veiliger te maken, meer aandacht voor ergonomie en compacte producten om in kleine ruimtes te gebruiken. En dat zagen we bij de ingezonden kinderwagens, buggy’s, babydragers en fietsstoeltjes”, aldus de jury.

De Bobike GO met Slaapstand: Comfort en Veiligheid in één
Het Bobike GO RS (Reclinable System) fietszitje is speciaal ontworpen om ouders en hun kleintjes de ultieme fietservaring te bieden. Met de geïntegreerde slaapstand functie kunnen kinderen comfortabel achteroverleunen en ontspannen tijdens langere fietstochten. Met één druk op de knop, kantel je het zitje 20º achterover terwijl het kind in het zitje kan blijven zitten. Dit maakt het ideaal voor avontuurlijke uitstapjes en fietsvakanties met het gezin of voor jonge kinderen die nog snel in slaap vallen op de fiets.

Over de Baby Innovation Award
De Baby Innovation Award is een gerenommeerde prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan producten die zich onderscheiden door hun innovatie, design en gebruiksgemak. De nominatie van de Bobike GO met Slaapstand is een erkenning van de innovatieve eigenschappen van dit kinderzitje, dat het comfort en de veiligheid van jonge fietsers centraal stelt.

Volg de link voor het persbericht: https://lnkd.in/e5HyGrZP