Met trots kondigen we aan dat de Ursus Mooi+ fietsstandaard, uitgerust met het innovatieve Anti-Noise System (ANS), en de Herrmans Nucore handvatten genomineerd zijn voor de prestigieuze Fiets Innovatie Awards 2024!

De Ursus Mooi+ met ANS is meer dan alleen een standaard- het is een game-changer. Zeg vaarwel tegen irritant gerammel tijdens het fietsen, dankzij het Anti-Noise System. Geniet van een rustige en soepele fietservaring met deze geavanceerde technologie.

En laten we de Herrmans Nucore grips niet vergeten – ontworpen voor comfort, prestaties én voor een betere planeet. Deze handvatten zijn de eerste bio-based grips op de markt en herdefiniëren de manier waarop we fietsen. De binnenkern is gemaakt van een biocomposiet op basis van natuurlijke vezels en gerecycled polypropyleen. De gebruikte bioplastics worden uitsluitend gemaakt van biomaterialen die worden geteeld op grond die niet geschikt is voor voedselproductie.

Een van de belangrijkste doelen van Herrmans is om de afhankelijkheid van fossiele kunststoffen geleidelijk te verminderen. De biobased materiaalmix van Nucore bestaat uit 25-30% biobased materiaal, afhankelijk van het model. Met andere woorden, Nucore vermindert het gebruik van plastic op fossiele basis met 25-30%, waardoor kostbare niet-hernieuwbare grondstoffen niet onnodig aan de aarde worden onttrokken.

De erkenning door de Fiets Innovatie Awards is een eer en een bewijs van het streven naar uitmuntendheid en innovatie van zowel Ursus als Herrmans. Het is een trots moment voor ons agentschap en de merken die we vertegenwoordigen.

Een dikke pluim voor de getalenteerde teams bij Ursus en Herrmans voor het verleggen van grenzen en het stellen van nieuwe normen in de fietsindustrie. Hun toewijding aan innovatie en duurzaamheid is inspirerend en deze nominatie is welverdiend.

De winnaars van de Fiets Innovatie Awards 2024 worden bekendgemaakt tijdens een ceremonie op het B2B Festival op 26 februari. Wens ons succes!