Ligt het aan ons of is dit jaar echt voorbij gevlogen? Het einde van dit jaar komt met rasse schreden dichterbij en daarom vind je hieronder een overzicht van de kerstvakantie-sluitingen van en een actueel overzicht van de huidige levertijden.

Kerstvakantie
Tijdens de kerstperiode is Verduin Agency gesloten van 24 december 2022 t/m 6 januari 2023. Ook onze leveranciers zijn gesloten. Hieronder ziet u wie wanneer gesloten is en wat de laatste dag is dat er zendingen verstuurd worden. Houd hier rekening mee wanneer u nog goederen voor het einde van het jaar óf begin 2023 geleverd wilt hebben.

Levering voor de kerstvakantie of in de eerste weken van 2023 is afhankelijk van de leverancier, de bestelde artikelen en aantallen en kan niet gegarandeerd worden. Uiteraard sturen we een orderbevestiging met de geplande verzenddatum.

Om onze service zo optimaal mogelijk te laten verlopen, blijven we ook graag op de hoogte van jullie eventuele vakantiesluitingen. Stuur ons s.v.p. een email met de sluitingsdata rond de feestdagen.

Hele fijne feestdagen!
Verduin Agency B.V.