Stilte en Stijl Gecombineerd: Ursus Mooi Plus Triomfeert met Anti-Noise Systeem

Utrecht, 27 februari 2024 – De toonaangevende Fiets Innovatie Award 2024 is toegekend aan de Ursus Mooi Plus standaard met een geavanceerd anti-noise systeem (ANS). Deze bekroning erkent niet alleen de ongeëvenaarde prestaties van Ursus Mooi Plus, maar vestigt ook de aandacht op de impact van innovatie op de fietsindustrie.

Uit het juryrapport
Bij intensief gebruik ga je juist de details waarderen. En dat zit hem zeker in deze standaard die qua constructie handig inspeelt op zwaardere eisen die e-bikes aan dit product stellen. Fraai en gepatenteerd soft close inklapmechanisme. Prachtig vormgegeven ook, en de demping voorkomt ook het loslopen van de bevestigingsboutjes. Mooie doorontwikkeling van een goed doordacht concept.

Gamechanger
De Ursus Mooi Plus standaard met ANS is meer dan alleen een standaard – het is een game-changer. Zeg vaarwel tegen ongewenst geluid tijdens het fietsen, dankzij het Anti-Noise System. Geniet van een rustige en soepele fietservaring met deze geavanceerde technologie.

Upgrade
De Mooi Plus is een nieuwe versie van de originele Mooi standaard, met sterkere esthetische lijnen. Hij is breder en zwaarder en daardoor beter geschikt voor de zwaardere fietsen en e-bikes in de huidige markt. De Mooi Plus houdt een fiets tot 40kg perfect stabiel en dat maakt hem 60% sterker dan zijn voorganger. De achter-standaard is tevens, zonder gereedschap, in lengte verstelbaar.

Anti-Noise System
Maar dat is nog niet alles. De Mooi Plus is nu leverbaar met een gepatenteerd ‘Anti Noise System’ (ANS). Dit is een speciale demping in de kop van de standaard dat ervoor zorgt dat de standaard geen hinderlijk geluid veroorzaakt bij het rijden over een oneffen ondergrond of bij het dichtklappen.

Trots
“De erkenning door de Fiets Innovatie Awards is een eer en een bewijs van het streven naar uitmuntendheid en innovatie van Ursus. Het is een trots moment voor ons agentschap en de merken die we vertegenwoordigen”, aldus Edwin Verduin van Verduin Agency.

“Een dikke pluim voor het getalenteerde team bij Ursus voor het verleggen van grenzen en het stellen van nieuwe normen in de fietsindustrie. Hun toewijding aan innovatie en het adequaat inspelen op vraag uit de markt is inspirerend en deze award is welverdiend”, aldus Marlous de Wit Williamson van Verduin Agency.

De Mooi Plus standaard is gemaakt van gerecycled aluminium met 18 of 40 mm plaat, verkrijgbaar in het zwart en geschikt voor 24”, 26”en 28” fietsen. Advies verkoopprijs € 19,99

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Over Ursus
Ursus is een vooraanstaande naam in de fietsindustrie, gewijd aan het leveren van innovatieve oplossingen voor fietsers wereldwijd. Met een focus op kwaliteit en design streeft Ursus ernaar om de fietservaring te verbeteren door baanbrekende producten te leveren.