Vanaf deze plek willen we je graag bedanken voor de fijne samenwerking het afgelopen jaar. Wij wensen jou en je familie hele fijne feestdagen toe en een gezond en gelukkig 2024.

Wij hebben dit jaar een bewuste keuze gemaakt om geen kerstkaarten te versturen. In plaats daarvan hebben we een mooi bedrag gedoneerd aan drie goede doelen die ons na aan het hart liggen:

Cycling out of Poverty
Cycling out of Poverty verbetert de toegang tot basisbehoeften en – diensten, zoals onderwijs, gezondheidszorg, werk en inkomen d.m.v. fietsen. Met hun activiteiten op het gebied van fietspromotie dragen ze bij aan het ontwikkelen van een fiets ecosysteem voor inclusieve, veilige, veerkrachtige en duurzame steden of gemeenschappen. Ze geloven dat de fiets een verschil kan maken in deze wereld en zetten zich in om scholieren, gezondheidsvrijwilligers, boeren en kleine ondernemers in Kenia en Oeganda te ondersteunen met fietsen en andere mobiliteitshulpmiddelen.

Just Diggit
Just Diggit heeft als doel om Afrika in de komende 10 jaar te vergroenen en mensen over de hele wereld te inspireren en motiveren om mee te doen. Hun droom: een groen en koel Afrika in 2030. Een Afrika dat is vergroend door miljoenen boeren die zelf hun eigen land hebben hersteld. Stel je eens voor welke enorme effecten dat zou hebben op inkomens, biodiversiteit, het regionale klimaat en klimaatverandering wereldwijd.

Amref Flying Doctors
Amref Flying Doctors zet zich in voor een gezond en sterk Afrika onder het motto “wie gezond is kan beter voor zichzelf zorgen en ontsnappen aan armoede”. Ze zijn de grootste Afrikaanse gezondheidsorganisatie en gaan uit van de kracht van de Afrikaanse bevolking zelf. Amref is actief in negen Afrikaanse landen. Het hoofdkantoor staat in Kenia en 90% van de medewerkers is Afrikaans.

Voor meer informatie:
Cycling out of Poverty
Just Diggit
Amref Flying Doctors