Polisport toont aan dat lichtgewicht niet duur hoeft te zijn met hun JOY model. Dit achterzitje weegt slechts 2,2 kg en is verkrijgbaar voor slechts 68 euro. Het beschikt over een aerodynamisch ontwerp met geïntegreerde armleuningen en biedt voldoende ruimte voor het dragen van een helm. Het zitje is verkrijgbaar in bruin en zwart.

De Joy werd ooit geïntroduceerd als opvolger van de Boodie en is beschikbaar met bagagedrager- en framebevestiging. Het achterzitje kenmerkt zich door zijn ergonomische vorm met verhoogde laterale bescherming, verstelbare voetsteunen, geïntegreerde spaakafscherming en een reflecterende sticker voor extra veiligheid. De ventilatieopeningen zorgen voor een aerodynamische luchtstroom, ideaal wanneer je zonder kind fietst.

Speciaal voor Nederland wordt de Joy gemaakt in zwart/donkergrijs en in bruin/grijs en per stuk verpakt. De Joy is verkrijgbaar voor bevestiging aan het frame of op de bagagedrager.

JOY CFS – Bagagedragerbevestiging – 2244 gr 
Geschikt voor kinderen van 9 t/m 22 kg. De bagagedragerbevestiging past op ISO 11243 bagagedragers met een breedte tussen de 120 en 175 mm en een buisdiameter tussen 10 en 16 mm.

JOY FF – Framebevestiging
Geschikt voor kinderen van 9 t/m 22 kg. De framebevestiging past op ronde en ovalen buizen met een diameter tussen 28 en 40 mm. De benodigde ruimte voor montage is 80 mm.