Verduin Agency staat 25 en 26 februari 2024 op de tweede editie van het B2B Festival in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Zien we je daar?

Verduin Agency is een dynamisch en zelfstandig agentschap dat actief is sinds 2005. Vanuit ons kantoor in Utrecht, vertegenwoordigen we diverse merken fietsonderdelen en accessoires in de Benelux. We focussen op de verkoop, marketing en ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige merken die bereikbaar zijn voor een breed publiek. Merken die eigentijds zijn maar die ook waarde hechten aan duurzaamheid.

Ons portfolio bevat enkele van de meest innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten in de fietsbranche. Zo is Bobike wereldwijd bekend om hun kinderzitjes van hoge kwaliteit met veel gevoel voor stijl, Eurofender is een toonaangevende fabrikant van lichtgewicht maar oersterke spatborden, Polisport kan alles op het gebied van kunststof maken, Herrmans is toonaangevend op het gebied van handvatten en verlichting en een koploper op het gebied van duurzaam produceren, en Ursus biedt de sterkste standaards en zowel Ursus als Herrmans hebben een nominatie in de wacht gesleept bij de Fiets Innovatie Awards!

> Bestel hier je gratis toegangskaarten