Polisport introduceert de E-City; een betaalbare, goedgekeurde speed pedelec helm. De E-City is ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van het NTA 8776 keurmerk maar met aandacht voor het uiterlijk en comfort dat een helm voor dagelijks gebruik verdient.

Sinds 1 januari 2017 staat de Nederlandse overheid het toe dat berijders van speed-pedelecs, ook wel bekend als S-EPAC’s, een helm dragen die voldoet aan NTA 8776 als alternatief voor het verplichte dragen van een bromfietshelm (ECE R22).

De nieuwe E-City helm is beschikbaar in stoer en stijlvol mat zwart en in het wit met crème. De E-City kenmerkt zich door een eenvoudige casual look met voldoende ventilatie om je hoofd koel te houden. Het vizier biedt je wat extra zonbescherming tijdens de rit. De E’City heeft een zeer comfortabele pasvorm, is verkrijgbaar in twee maten (M en L) en met het dial retention systeem maak je de helm eenvoudig nog beter op maat.

Met een advies verkoopprijs van € 87,00 is de Polisport E-City helm één van de voordeligste goedgekeurde speed pedelec helmen in de markt.

Bezoek www.polisport.com voor meer informatie.